Секретар Івано-Франківської міськради Микола Вітенко відзначився на змаганнях з шашок


Команда Івано-Франківської області в напруженій боротьбі здобула друге загальнокомандне місце, отримавши 437 очок.

В м. Алушті відбулися фінальні змагання ІІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, міст обласного значення, сільських та селищних рад.

Команда Івано-Франківської області в напруженій боротьбі здобула друге загальнокомандне місце, отримавши 437 очок. Тільки одна позиція відділяла наших спортсменів від першої сходинки турнірної таблиці, на якій заслужено опинилась команда Черкаської області з результатом 438 очок.

Відрив від бронзових призерів – команди Житомирської області - був більш ніж переконливий - 68 очок.

Не було рівних нашій команді серед усіх областей України в шашках. Тут слід відзначити високу майстерність гри Вітенка Миколи Івановича, Качур Надії Володимирівни та зайняте ними перше місце. Нагадаємо, що Микола Вітенко уже майже півроку обіймає посаду секретаря Івано-Франківської міської ради.

Тільки чемпіонам спартакіади, команді Черкаської області, поступилась наша команда в загальному рейтингу з волейболу та футзалу. В шахах наша команда зайняла четверте місце, поступившись командам Полтавської, Черкаської та Рівненської областей.