Секретар РНБО підтримав Івано-Франківську облраду за рішення проти пропаганди збочень


Також секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розкритикував урядову уповноважену з питань гендерної політики Катерину Левченко, яка обіцяла звернутися до Служби безпеки України через «поширення в обласні та міські ради звернень із закликами захистити «інституцію сім’ї» в Україні.

Нагадаємо, 7 грудня Івано-Франківська обласна рада прийняла звернення до президента, Кабміну, Верховної ради, народних депутатів від області та РНБО щодо захисту інституції сім'ї в Україні.

Як йдеться у зверненні, деякі положення "Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року" є суперечливими, бо несуть загрозу єдності українського суспільства. Серед них: легалізація шлюбів одностатевих пар, спрощення процедури зміни статі, заборона дискримінації на грунті сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, за якою виділяють трансгендерів та транссексуалів, право на усиновлення дітей такими парами.

Олександр Турчинов на своєму персональному сайті  підтримав позицію прикарпатських депутатів, що виступили на захист сімейних цінностей, на захист українських дітей від пропаганди збочень. При тому він зазначив, що аналогічні заяви підтримали більшість депутатів з 11 обласних та понад півсотні міських та районних рад.

"Водночас мене, м’яко кажучи, здивувала позиція урядової уповноваженої  з питань гендерної політики, яка звернулася до Служби безпеки України з вимогою знайти і покарати ініціаторів рішень місцевих рад на захист сімейних цінностей.

Дуже сподіваюся, що неадекватну агресивну позицію урядової уповноваженої не поділяють більшість членів Кабінету Міністрів України.

Щоб знайти прихильників і захисників сімейних цінностей, гендерним активістам не варто турбувати контррозвідку. Адже це мільйони українців, що готові віддати життя за Україну, за свою родину, за своїх дітей і онуків. Навряд чи знайдеться така репресивна машина, що здатна зупинити всіх, хто збирається захищати свої сім’ї і дітей від бруду.

Може, урядова уповноважена не збирається починати з масових репресій, а має бажання, для початку, щоб спецслужби покарали лише ініціаторів цих заяв? Так, щоб знали своє місце, та не сміли більше й рота розтуляти. Але тоді потрібно кинути за грати всіх членів Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, а це не лише лідери провідних християнських конфесій, а й керівники мусульманських та іудейських громад України. З точки зору ЛГБТ, вони вчинили страшний “злочин”, одноголосно проголосувавши звернення до Верховної Ради не допустити ратифікації Стамбульської конвенції з емоційно привабливою назвою щодо захисту жінок, яка за змістом стала маніфестом гендерної ідеології.

Що ще привертає увагу в заяві урядової уповноваженої з питань гендерної політики, окрім вимог до силовиків розібратись з інакомислячими,  - це звинувачення незгодних з їх ідеологією у бажанні повернення до СРСР, підтримці “русского мира”, і навіть у підриві національної безпеки.

Якщо говорити про національну безпеку, то одна з реальних загроз для нашої країни - катастрофічне скорочення населення. Захисники традиційних сімейних цінностей, на відміну від організаторів гей-парадів, намагаються протистояти цій загрозі. Міцна повноцінна сім’я, що здатна народити, захистити та виховати дітей, сьогодні один із найважливіших факторів національної безпеки.

Звинувачення в “совковості”, в підтримці “русского мира” івано-франківських! рівненських! чернівецьких! та депутатів багатьох інших місцевих рад - брудна спроба зганьбити і відібрати в українців їх історичне коріння - традиційну сім’ю, християнську віру, патріотизм та відповідальність, приписуючи ці невід’ємні якості нашої нації апологетам “русского мира”.

“Русский мир” не має нічого спільного з християнською вірою, сімейними цінностями і патріотизмом. Він базується на цинічній брехні, агресії і жорстокості, рабській покірності, і на тотальному пропагандистському зомбуванні мас. Всі інші атрибути служать лише для маскування його хижого оскалу", - написав Турчинов.

Детальніше позицію Олександра Турчинова можна прочитати на його сайті у статті "Неомарксизм або подорож у безодню".