Сенцов презентував книгу у Львові


Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов приїхав до Львова, де презентував свою нову книгу "Маркетер".

За інформацією кореспондентки 24 каналу, Олег Сенцов свій візит до міста Лева розпочав з письменницького марафону на підтримку в'язнів Кремля. Громадські активісти у центрі міста зачитали листи, послання та спогади про тих, хто перебуває у російському полоні.

"Одна людина не може зробити нічого, але усі разом ми можемо зробити дуже багато. Я сподіваюсь, ми усі зможемо повернути наших хлопців додому", – сказав режисер.

Після цього о 13:00 у Львівські філармонії розпочалася презентація книги Сенцова "Маркетер". До заходу приєднались головна редакторка "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка, український ПЕН-клуб та акторка Римма Зюбіна.

"Маркетер" - збірка автобіографічної прози про студентські роки з життя Олега Сенцова. Автор розповідає про складання іспитів, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів'я. Написав її режисер перебуваючи у російському полоні. Зошит з рукописами передав до України і тут за неї взялося "Видавництво Старого Лева".