Шансів вижити не було: Подробиці смертельного ДТП на Тисменничині


На світанку, 4 лиспопада неподалік села Старі Кривотули, що у Тисменицькому районі трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Близько 6 години в селі Старі Кровотули 24-річний мешканець району вчинив аварію автомобілем "Opel Vectra".

Водій легковика рухався у напрямку Чернівців, але на ділянці автодороги Стрий-Чернівці-Мамалига не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Через такий маневр допустив зіткнення з автомобілем "Mercedes-Benz Actros"під керування 39-річного жителя Чернівецької області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля марки "Opel Vectra" та його 20-річний пасажир від отриманих ушкоджень загинули на місці події.

Тіла прийшлося вирізати працівниками ДСНС спеціальними приладами – розгинати частини автомобіля. Навіть при умові, що на задньому сидінні були б пасажири – шансів вижити не було. З автомобіля цілим залишився тільки задній бампер “, – говорить слідчий поліції Івано-Франківщини Богдан Млиниський.

Зокрема, слідчий додає, що швидкість була високою. Наразі з'ясовується чи був загиблий водій "Opel Vectra" тверезий.

За фактом аварії  розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Детальніше в сюжеті "Надзвичайних новин" з 4:00 хвилини.