Шлях збірної України до ЧЄ-2020


Чи є шанси в українських футболістів виступити на Євро-2020

Футбольна збірна України продовжує свій шлях до фінальної стадії Чемпіонату Європи-2020. Нагадаємо, що жереб направив підопічних Андрія Шевченка в групу В, де суперниками української команди стали збірні Португалії, Сербії, Люксембургу та Литви. Коефіцієнти на матчі збірної можна знайти в https://ratingbet.com/apps/2-prilozhyeniye-1xbet-na-android-iphone.html.  

Синьо-жовті стартували 22 березня у виїзному матчі з фаворитами групи-португальцями. Команда, яку очолював Кріштіану Роналду, багато атакувала, але вдача була на боці гостей, котрі зберегли свої ворота в недоторканності. Напружений поєдинок закінчився нульовою нічиєю і приніс перший, дуже важливий бал у скарбничку збірної України.

Через три дні українські футболісти, знову в гостях, зустрілися зі збірною Люксембургу. Команда цієї невеликої держави в даний час прогресує і стає непростим суперником. У цьому наполегливому поєдинку рахунок до останньої хвилини був нічийним-1: 1, і тільки завдяки помилці захисника господарів, який спрямував м'яча у власні ворота, українські футболісти вирвали перемогу. Набрані чотири очки в весняних виїзних матчах - добрий заділ на вихід з групи.

Літні ігри відбіркового циклу збірна України провела вдома, на «Арені-Львів». 7 червня суперниками були футболісти Сербії. Обидві команди чудово розуміли, що від результату зустрічі багато в чому буде залежати остаточний розподіл місць у групі. Підопічні Андрія Шевченка з перших хвилин нав'язали гостям свою тактику гри, що в кінцевому підсумку принесло свої плоди. По два м'ячі провели Віктор Циганков та Євген Коноплянка. Ще один гол на рахунку Романа Яремчука. Фінальний свисток фіксує переконливу перемогу господарів поля-5: 0! На думку фахівців і вболівальників, це був кращий матч в історії збірної України.

10 червня «синьо-жовті» в матчі-відповіді приймали футболістів з Люксембургу. Гра знову була дуже наполегливою, а єдиний гол Романа Яремчука приніс перемогу господарям поля.

Таким чином, після чотирьох турів, українська команда знаходиться на першій сходинці у турнірної таблиці, маючи в активі десять балів. Якщо рахувати за втраченими очками, команда Португалії відстає на два, а Сербія-на три пункти. Дуже важливими будуть відповідні зустрічі з цими командами. При позитивному результаті матчів, збірна України може стати переможцем в групі. А шанси посісти друге місце, яке також забезпечує вихід в «плей-офф» європейської першості, дуже високі.