Штаб АТО: У районі Авдіївки окупанти вели розвідку з допомогою БПЛА


За минулу добу зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів, українські військові майже у кожному випадку придушували вогневу активність ворога.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав. Попри обстріли окупантами оборонних укріплень наших захисників, ситуація у районі проведення АТО залишається повністю контрольованою Збройними Силами України, протягом минулої доби левова частка ворожих збройних провокацій припала на темну пору, повідомляє у зведенні прес-центр штабу АТО у Facebook.

«На Луганському напрямку ворог вів вогонь по наших позиціях здебільшого з піхотного озброєння. Зокрема, з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв захисників Золотого, Світлодарська, Жовтого, Травневого і двічі Кримського. В обідню пору російські найманці випустили декілька мін 82-го калібру у районі Трьохізбенки», – йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів незаконні збройні формування вели вогонь по наших опорних пунктах біля Верхньоторецького і Водяного. З піхотного озброєння бойовики обстріляли позиції у передмістях Авдіївки і Мар’їнки, а на Приазов’ї противник вів вогонь із зенітної установки, та стрілецької зброї біля Гнутового.

У районі Авдіївки декілька разів впродовж доби зафіксовано проліт ворожих БПЛА, заборонених Мінськими домовленостями.