Штаб ООС: На Донбасі інтенсивні бої тривали на всіх напрямках


Російські окупанти 30 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, з яких 10 обстрілів із артилерії та мінометів. На щастя обійшлося без втрат серед наших захисників.

Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалась на попередньому рівні, інформує командування.

«Бої тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. На Горлівському напрямку в районі населеного пункту Зайцеве. Не припиняються бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького. На Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Лебединське», – зазначається у зведенні.

Російсько-окупаційні війська 30 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, з них 10 разів застосовували артилерію та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

Бойовики не припиняють обстріли цивільних об’єктів.

Увечері 4 червня близько 21.00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС). Обслуговуючий персонал був вимушений ховатися у бомбосховищі та залишився чергувати на об’єкті другу добу поспіль. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється. 

Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, двох окупантів було знищено та шістьох поранено.