Швейна фабрика “Галичина” виготовляє продукцію елітних світових брендів


Здобули визнання на європейському ринку. Вже тривалий період швейне підприємство Галичина” виготовляє продукцію елітних світових брендів. І посідає ключову позицію у структурі легкої промисловості Івано-Франківська.

Міська влада зацікавлена в подальшому розвиткові фабрики, яка є провідним експортером. Адже це стабільні податкові надходження, повноцінна виробнича і трудова зайнятість, йдеться в сюжеті ТРК "Вежі".

Продукція підприємства вигідно відрізняється за якістю і дизайном. Відтак може задовольнити найвибагливішого європейського модника. А це вже показник професіоналізму і сумлінної праці виробничників “Галичини”.

Фабрика спеціалізується на пошиві верхнього жіночого та чоловічого одягу. Виробництво забезпечує так звана давальницька схема. Замовники надсилають усі необхідні ресурси: лекала, тканину, фурнітуру. А івано-франківські швачки створюють з цих матеріалів модний одяг.

Починаючи від викрійки і завершуючи пакуванням готових виробів разом із цінниками. Після цього клієнти забирають замовлення. Таке партнерство з’явилося не одразу: іноземці свого часу вклали чимало зусиль, аби одяг українського виробника відповідав їхнім стандартам.

Представництв деяких брендів, для яких шиє “Галичина”, в Україні взагалі немає. Тому, щоб придбати вироби івано-франківських майстринь з статусними бірками, доведеться запланувати подорож до Європи. Щоправда, фабрика має фірмову крамницю. З дещо демократичними цінами, порівняно з європейськими.

Приміром, якщо за кордоном пальто від майстрів “Галичини” буде коштувати 500-650 євро, то тут подібне можна придбати в межах 1000 гривень. Воно пошите так само, як і для відомого елітного бренду, але деякі функціональні деталі все ж будуть змінені.