Сільрадам на Богородчанщині бракує коштів на виплату зарплати


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. Традиційно, він відбувся у третій понеділок місяця

З власними проблемами до очільника вищого самоврядного органу влади області звернулося близько двох десятків людей, пише прес-служба облради.

У розмові з керівником депутатського корпусу виборці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування та покращення соціально-побутових умов, наголошували на земельних та житлових проблемах.

Водночас люди наголошували на необхідності реконструкції площі перед адміністративним будинком в Івано-Франківську, а також порушували питання соціального захисту реабілітованих осіб, відновлення соціальної справедливості та захисту законних прав. Окрім цього, сільські голови з Богородчанщини просили допомоги у вирішенні проблем, пов’язаних з браком коштів на виплату заробітної плати.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.