Сім'я, де у вогні загинули малі діти вважалась благополучною


На Калущині в пожежі загинули двоє малолітніх хлопчиків. Трагедія сталася у четвер, 12 липня в селищі Войнилів, Калуського району.

Близько сьомої години вечора батько, який повернувся із сільського магазину, у спальній кімнаті будинку побачив двох своїх дітей — чотирирічного Романка та однорічного Сашка — без ознак життя. У кімнаті обгоріли підлога та міжкімнатні двері, все було в диму.

У поліції зазначають, що слідів насильницької смерті не виявлено, ймовірна причина смерті отруєння чадним газом внаслідок дитячих пустощів із вогнем.

Як повідомили Бліц-Інфо в ювенальній превенції Прикарпаття, сім'я, у якій трапилася трагедія, раніше в поле зору поліцейських не потрапляла, на обліку органів поліції та служби у справах дітей не перебувала.

Детальніше про родину написали Вісті Калущини.

Войнилівський селищний голова Мар’яна Масляк каже, що сусіди, знайомі відгукуються про сім'ю тільки позитивно. Про маму кажуть, що вона була дуже доброю і дуже любила хлопчиків. Вона раніше працювала вчителькою, а тепер — в Івано-Франківську на одному із заводів. 

"Коли сталася біда, жінка була на роботі. Чи випивав у той день батько дітей — не знає. Напевне, це покаже експертиза. Проте п’яницею він точно не був",- зазначає посадовець.

Як з'ясувала кореспондентка Бліц-Інфо мати дітлахів Олександра Суслик працівниця цеху №5 у державному підприємстві ВО «Карпати».

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!