Скільки на Прикарпатті за бюджетні кошти придбали квартир для учасників АТО


Сьогодні, 1 лютого під час засідання комісії облради з питань учасників АТО заслухали звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік”.

Як повідомила директор Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець, минулого року за кошти державного та обласного бюджетів забезпечено путівками на санаторно-курортне лікування 288 учасників антитерористичної операції та 9 постраждалих учасників Революції Гідності.

"В рамках реалізації обласної програми у  2018 році проведено виплати: 113 бійцям-добровольцям на суму 706,5 тис. грн.; щомісячну виплату дітям до 18 років та неповнолітнім братам та сестрам загиблих під час участі в АТО 7 дітям на суму 104,7 тис. гривень", - позвітувала чиновниця.

Водночас члени комісії поцікавились, скільки квартир придбали за кошти бюджету для учасників АТО від початку війни.

"За кошти державного бюджету придбали 88 квартир для учасників АТО,  ще 6 квартир придбали за кошти обласного, міського та районних бюджетів. Окірм того, зараз ведеться будівництво багатоквартирного будинку на території військової частини, де 10% квартир віддадуть учасникам АТО", - прозвітував представник департаменту соцполітики.