Склад, гараж та суха трава горіли на Прикарпатті


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 13 пожеж, з них 10 сухої трави та сміття. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 30 травня о 16:08 в селі  Козарі Рогатинського району виникла пожежа в приміщенні гаража. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

30 травня о 19:16 в місті Калуш на вулиці Каракая сталось загорання в складському приміщенні СП «Калуська міжрайбаза». Вогнем знищено електричну вагу, електричний автомат, дві коробки поліетиленових пакетів, мішки з соняшниковим насінням, арахісом та мукою. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

31 травня о 02:25 в селі  Віпче Верховинського району виникла  пожежа металевого вагончика. Вогнем знищено вагончик. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття виїжджали 10 разів на гасіння пожеж сухої трави та сміття в містах Калуш, Івано-Франківськ та Івано-Франківської міської ради, а також в Калуському, Галицькому, Рожнятівському  та Надвірнянському районах.