Слідчі дії у справі замінування Івано-Франківського університету нафти й газу досі тривають


Івано-Франківські правоохоронці досі шукають аноніма, що повідомив про замінування Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу.

Щоправда, за інформацією речника УМВС в Івано-Франківській області Костянтина Кулака,  у справі з’явився підозрюваний. Імені та прізвища не розголошують, посилаючись на таємницю слідства, - повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Нагадуємо, 16 травня, в Івано-Франківську в приміщенні університету Нафти і Газу мала відбутись зустріч представників компанії Шеврон з послом США. Та того ж дня до міліції зателефонував невідомий та повідомив про замінування одного з корпусів ВНЗ. Через можливу небезпеку всіх учасників заходу довелось евакуювати.

Пізніше, правоохоронці повідомили, що вибухівки не виявили. За фактом неправдивого повідомлення про замінування було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).