Служба автомобільних доріг оголосила тендер на утримання 451 дороги


Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області оголосила тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Очікувана вартість закупівлі 587 мільйонів 647 тисяч 349 гривень. Аповинні провести 12 березня.

Утримання доріг та інші роботи мають проводитись до кінця року. Мова йде про дороги міжнародного, національного, регіонального, територіального, обласного та районного значення. Всього є 451 дорога.

Згідно технічної документації переможець торгів повинен надати послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення. Сюди входять  проведення земельних робіт, розбирання дорожнього одягу, ямковий ремонт, організація безпеки руху – нанесення розмітки, встановлення світлофорів, освітлення, озеленення, ремонт узбіччь, берегоукріплення та зимове утримання доріг. Загалом  переможець торгів повинен буде виконати 579 пунктів.

На торги подались два учасники Дочірнє підприємство "Івано-Франківський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" та ТОВ «ПБС». Їх допустили до участі у торгах.