Сніг та ожеледиця: Прикарпатців попереджають про зміну погоди


Укргідрометцентр попереджає про погіршення погодних умов 2-3 грудня.

Як зазначається на сторінці синоптиків, вдень 2 грудня в західних, Вінницькій, Житомирській областях, пише Бліц-Інфо. Протягом доби 3 грудня в Україні, крім південних областей, сніг та мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 3-8 см.

В Карпатах значний сніг, утворення снігового покриву висотою 10-20 см (І рівень небезпечності, жовтий); на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

В Івано-Франківську сніг можна очікувати вже зранку 2 грудня. Температура повітря - вночі  -2, -3 градуси морозу. Вдень - 1,2 градуси морозу. Переоохолоджений туман.

За інформацією Служби автомобільних доріг, станом на 8.00 1 грудня проїзд на дорогах державного значення Івано-Франківської області забезпечений.

25 одиниць техніки та бригади працівників підприємств, що відповідають за експлуатаційне утримання цих автошляхів, перебували в черговому режимі.

Протягом доби ожеледиця спостерігалася на а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський та а/д Р-62 Криворівня – Чернівці. Для ліквідації слизькості було задіяно відповідні технічні ресурси.

"Звертаємося до водіїв належним чином підготувати свої транспортні засоби до роботи в зимових умовах, дотримуватися за кермом Правил дорожнього руху, особливо – безпечної відстані під час руху, не здійснювати небезпечних маневрів. Таким чином подбаєте не тільки про власну безпеку, але й інших учасників дорожнього руху", - закликають дорожники.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!