Снятинська філія обленерго святкує 50-літній ювілей


Сьогодні філія ПАТ «Снятинський РЕМ» відзначає 50-ту річницю з дня свого заснування. З цієї нагоди у РЕМ пройдуть урочистості, день відкритих дверей для споживачів та представників влади, а також святковий концерт.

В рамках святкування буде відзначено кращих працівників філії, ветеранів РЕМ, людей, що стояли на витоках Снятинської енергетики, а також партнерів РЕМ та енергокомпанії.

Зазначимо, що на сьогоднішній день Снятинська філія обслуговує 548,4 км повітряних ліній напругою10 кВ та 837,6 км повітряних ліній 0,4 кВ. РЕМ забезпечує електропостачанням 25312 споживачів, з них 856 – підприємства та установи району.

Колектив та керівництво РЕМ, крім виконання своїх безпосередніх обов’язків, бере активну участь у внутрішньому житті компанії та у житті громади Покуття, долучаючись до різноманітних благодійних акцій та соціальних ініціатив.

«Снятинський РЕМ має давню історію і давні традиції. Переконаний, що саме завдяки вмілому поєднанню досвіду і нових тенденцій філії вдається показувати хороші результати, - зазначає генеральний директор ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Микола Чернявський. – Найбільшою цінністю РЕМ є саме його колектив – ті, хто працюють тут нині і ті, хто працював колись, саме ці люди своїм прикладом показували і показують, якими мають бути справжні енергетики».