Сьогодні у Франківську збиратимуть кошти на лікування сім'ї Морозів


Вже на цих вихідних, 14-15 квітня 2018 р. з 12.00 – 20.00 год. на площі Ринок (перед будівлею Ратуші) Громадська організація «Об'єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» спільно з Міська Асоціація учасників АТО проведуть благодійну акцію на підтримку родини онкохворих Сергія та Тетяни Мороз.

Нашої допомоги потребує подружжя добровольців-госпітальєрів, які за покликом серця стали на захист України. Парамедик та військовий капелан - Сергій Мороз, що має (Гліобластому IV (пухлина мозку)) та його дружина - волонтерка Тетяна з діагнозом ( меланома ІІ стадії (злоякісне пухлинне утворення).

Вони прагнуть жити та працювати далі, ростити та виховувати двох діток, допомагати воїнам, що захищають Україну, але для цього їх самих потрібно захистити від страшної хвороби!

В рамках акції планується: благодійний концерт місцевих виконавців, виставка світлин із зони бойових дій на сході України, виставка зброї та військової техніки, тренінги з психології та парамедицини, а також публічний збір пожертв.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування подружжя Мороз.