Сьогодні в Івано-Франківську відбулася акція проти свавілля ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго"


"Сьогодні, 20 червня о 9 30 год. біля адміністративного будинку міської ради по вул. Грушевського 21, м. Івано-Франківськ відбулася протестна акція суть якої полягає в тому, щоби вирішити конфліктну ситуацію яка склалася після того як ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» відмовляється видавати заявникам, які отримали рішення сесії міської ради «Про надання дозволів на відключення споживачів від мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання», технічні умови на розробку проект

Цим самим Івано-Франківськтеплокомуненерго в особі в.о. директора п. Гайди Р.Д. та його заступника п. Угриновського І.З. грубо порушує ст. 144 Конституції України не виконуючи і ігноруючи рішення сесій Івано-Франківської міської ради, повідомляють "Паралеллі".

"Ми неодноразово зверталися із заявами до теплокомуненерго видати нам технічні умови, але кожен раз нам всіляко відмовляють у їх видачі. Після отримання на руки сесійних рішень про надання дозволів на відключення від централізованого опалення та гарячого водопостачання та після запевнень на «гарячих лініях» в ЗМІ про те, що у нас є всі підстави вважати ці рішення законними, більшість з нас вже придбали необхідне обладнання для індивідуального опалення в повній комплектації" - скаржаться учасники.

Після того як ІФТКЕ на відріз відмовляється видавати тех. умови і тим самим у такий хитрий спосіб втягує людей у новий опалювальний сезон, багато людей самовільно, але на підставі дозволу міської ради на відключення від ЦО та ГВП, створивши відповідні комісії з мешканців будинків відключилися від мережі ЦО та ГВП склавши необхідні акти на відключенняі зареєструвавши їх в приймальній теплокомуненерго.

"Однією з основних наших вимог є звільнення з посади новопризначеного заступника міського голови, директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку, члена виконкому п. Гайди Р.Д. Ми вважаємо, що таким одіозним чиновникам, які загрожують місцевому самоврядуванню в м. Івано-Франківську не місце на керівних і відповідальних посадах" - повідомляють організатори акції.