Сьогодні закриють одну з головних вулиць Івано-Франківська


У зв'язку із ремонтом вулиці Довгої, сьогодні на ній із 17.00 перекриють автомобільний рух. Про це попередив начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук.

Дорога на вулиці Довгій є однією із ключових у Івано-Франківську. Цьогоріч, ямковий ремонт проходив на ній уже декілька раз, та суттєвого результату досі не видно. Можливо все це через недобру якість асфальту а можливо через "унікальні технології ремонту доріг по-франківськи". Тим не менш, цього разу обіцяють зробити усе на совість.

"Сьогодні, з 5 вечора буде перекрита вулиця Довга в ділянці від вулиці Галицької до вулиці Берегової. Тобто об'їзд буде по Північному Бульварі і вулиці Галицькій, - заявив начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук, - чому вечором? - Тому що дуже великий рух. Вулиця вважається як одна із великих об'їздних міста. Там підготовчі роботи вже зроблені, поміняні бордюри. Сьогодні вже буде асфальтоукладчик і буде уже укладатись нижній шар".