Сорочки чоловічі - тренди в новому році


На сайті нашого магазину ви зможете не тільки вибрати собі одяг, а й отримати рекомендації від фахівців з будинків моди.

А саме, про те, які речі зараз актуальні, про те, які будуть актуальні і про те, як правильно себе підібрати сорочку, щоб виглядати в ній максимально ефектно і елегантно.

Якраз про це дана стаття - https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Рубашки-мужские-1893.html

Тренди чоловічих сорочок

Про чоловіка можна багато чого сказати, глянувши на його гардероб. Особливо важливо в такому випадку поглянути сорочку - вона здатна багато що розповісти про свого господаря: його характер, стиль і в цілому перевагах, що стосуються модних образів.

Класика. Вибравши класику, ви точно не прогадаєте. Класичні сорочки ніколи не втрачають свою актуальність, без них не проходить жоден сезон. Це рішення, яке підходить для кежуал образів і бізнес зустрічей. Дуже важливо не захопитися і грамотно підібрати інші елементи образу.

Чоловічі сорочки з коротким рукавом

Для затятих любителів сорочок дизайнери створили сорочки з коротким рукавом, щоб строгий стиль в весняний і літній періоди можна було змінити на більш відповідний погодних умов. Якось сильно видозмінити сорочку з коротким рукавом досить складно, тому фасон і крій досить схожі з тим, що ви зустрічаєте на класичних варіантах. Однак є деякі актуальні моменти, на які вам слід було б звернути увагу:

  • Класичний крій з гудзиками

  • Сорочки на блискавками

  • Рукава з підворіттям

Чоловічі сорочки без комірів

Досить швидку популярність набрали сорочки з незвичайним дизайном коміра, а точніше його відсутністю. Сорочка без коміра - безумовно модний хіт останніх сезонів. Величезна кількість чоловіків звернули увагу на цей фасон, так як він досить вільний для створення нестандартного способу.

Очевидно, що любителям краваток доведеться забути про нього, якщо вони хочуть надіти сорочку без коміра.

Є окрема варіація таких сорочок з коміром-стійкою. Вони носяться з розстебнутою верхній гудзиком і зустрічаються в класичних моделях і варіантах з коротким рукавом.

Джинсова чоловіча сорочка

Це окремий вид сорочок, який не підвладний часу. Чи не вимираюча класика кежуал образів зустрічається в шафі кожного чоловіка. З кожним роком дизайнери привносять свої зміни в цю річ, тим самим освіжаючи цілий модельний ряд.

Це дуже універсальний вид одягу, який поєднується практично з усім. Вона дуже практична і зручна в носінні.

Але найкраще носити цю сорочку зі строгими класичними брюками або брюками з стилі мілітарі.

Чоловічі сорочки з принтом

Дуже актуальні в сезоні 2020 року чоловічі сорочки з візерунками. Завдані малюнки або візерунки допомагають створити легкий образ. Рослинний принт в цьому році найбільш популярний.

Вибираючи собі таку сорочку, не варто гнатися за дуже яскравим і помітним принтом. Дуже важливо знайти сорочку помірних і спокійних тонів - тоді вона відмінно буде поєднуватися з однотонними брюками.

Щорічно стилісти привносять свої зміни в цілі модельні ряди, тому дуже важливо вибирати моделі, які до душі в першу чергу вам, але ж це і є запорука успіху в будь-якому образі.