Сортувати сміття можна навчитися у Telegram. Поради дасть бот


Сортувати сміття тепер усім охочим допомагатиме чат-бот сортувальник у Telegram.

ГО "Україна без сміття" спільно із Infopulse та студентами КПІ ім. Ігоря Сікорського розробили програму, яка допоможе користувачам навчитись розрізняти види вторсировини, розкаже, як правильно підготувати її до відправки на станцію та де і коли працюють такі станції, пише УП.Життя

Програма також стане практичною частиною дипломної роботи студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського, які займалися його розробкою в межах практики в компанії Infopulse.Робота над ботом тривала 2 місяці. Він має функції підказок, пошуку, вміє переадресовувати користувача на потрібні сторінки та дозволяє залишити відгук або підтримати організацію.

"Ми дуже раді боту і дуже чекали на його запуск, оскільки щодня ми відповідаємо на десятки запитів, пов’язаних із сортуванням. Сподіваємось, що це не лише зробить інформацію більш доступною для людей, а і значно спростить роботу нам", — каже голова ГО "Україна без сміття" Євгенія Аратовська.

 

Бот вміє навчатися, тому чим активніше користувачі будуть надсилати йому запити, тим швидше він буде поповнювати свою інформаційну базу, прогресувати та відповідати на запитання все точніше й краще.

Протестувати бот можна тут.