Союз українок Америки придбав медобладнання для Богородчанської лікарні


У вівторок, 12 лютого заступник голови Богородчанської райдержадміністрації Іван Загірняк та заступника голови райдержадміністрації Василь Поштарюк зустрілись з членом Союзу українок Америки Тетяною Савин.

Вони вручили Тетяні Савин Подяку за благодійну допомогу центральній районній лікарні, інформує прес-служба ОДА.

Союз українок Америки придбав для пологового відділення центральної районної лікарні два монітори кардіофетальні «Біомед», за допомогою якого можна точно діагностувати серцебиття та положення дитини в утробі матері.

Слід зазначити, що Союз українок Америки – це неприбуткова організація, створена українською діаспорою з метою здійснення благодійної діяльності в інтересах українців, які проживають в Україні.

Учасниці відділу імені Лесі Українки №140 –  молоді дівчата, які об’єдналися задля спільної мети – допомоги  дітям в Україні, яка надається  у двох напрямках: придбання медичного обладнання для новонароджених дітей та допомога у лікуванні важкохворих дітей. Союз зібрав понад сто тисяч гривень для придбання двох кардіотокографів для пологового відділення Богородчанської центральної районної лікарні.