«Спілка забудівників» виступила генеральним спонсором спортивно-мистецького свята «Ніка-2018»


8 лютого у Івано-Франківському облмуздрамтеатрі ім. І. Франка відбулося спортивно-мистецьке свято «Ніка-2018».

У рамках заходу - найкращі представники фізичної культури та спорту Прикарпаття – спортсмени й тренери, команди, ветерани спорту та спортивні журналісти отримали відзнаки за свої досягнення - статуетки із зображенням давньогрецької богині Ніки, пише Фіртка.

 Традиційними організаторами виступили Івано-Франківська облдержадміністрація, обласна та міська ради. Генеральним спонсором стала будівельна компанія «Спілка забудівників».

«Для нас велика честь бути частиною такої події - долучитися до нагородження тих, хто силою духу та тіла прославляє наш край. Сьогодні дуже важливо підтримувати таких людей, мотивувати їх та вкотре нагадувати про їхні досягнення. Ми переконані, що без здорової нації нам не побудувати сильну та процвітаючу країну. Тому стараємося, в першу чергу, бути соціально орієнтованою компанією, - працювати для людей, їхнього розвитку та вдосконалення» - говорить директор будівельної компанії Микола Филюк.

За словами начальника управління спорту Івано-Франківської ОДА Ореста Оклієвича нагородження кращих тренерів, спортсменів, ветеранів, працівників у галузі фізкультури та спорту проводять на Прикарпатті вже у 16-ий раз.

«Вручено 13 статуеток богині перемоги Ніки у 9 номінаціях. Кожна людина, яка отримала цю нагороду - заслужила її», - зазначив посадовець.

Як відзначив міський голова Руслан Марцінків, в Івано-Франківську роблять все для того, щоб розвивати спорт.

«Дуже добре, що відновилася традиція нагородження кращих спортсменів області і міста. Це дає певний престиж спортсменам, певний розголос наших спортивних здобутків і загалом увагу до спортивної праці. Надзвичайно важливо навіть з моральної точки зору відзначити тих спортсменів, які принесли здобутки для нашої області, краю. Ми сприяємо в організації цього заходу, а також збільшуємо кількість коштів, які виділяються на спорт,» - додав мер.

До слова, у 2018 році прикарпатські спортсмени здобули 733 нагороди різного ґатунку на змаганнях світового, континентального та всеукраїнського рівня.