Співробітники Федерації профспілок не вийшли на роботу, побоюючись штурму


Співробітники Федерації профспілок сьогодні не вийшли на роботу в будівлю розташовану на Майдані Незалежності, в якій розмістилися мітингувальники

Як повідомило кореспонденту «Коментарів» власне джерело у Федерації профспілок, керівництвом ФПУ було прийнято рішення про те, що всі співробітники не будуть виходити на роботу.

«У керівництва Федерації є підстави вважати, що найближчими днями будівлю Будинку профспілок будуть брати штурмом», - сказало джерело.

За його словами, голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, нібито має намір подати заяву в прокуратуру про незаконне захоплення будівлі.

Як повідомляли «Коментарі», 1 грудня мітингувальники захопили будівлю КМДА. У будівлі розгорнуть координаційну раду. Також тут налагоджена робота медпункту, мітингувальникам роздають сухпайок, працює станція підзарядки мобільних телефонів, надається консультація юриста.

Цього ж дня було захоплено будівлю столичного Будинку профспілок.

Також пікетники захопили без бою столичний Жовтневий палац. У будівлі організований медпункт і пункт харчування.

Нагадаємо, 1 грудня мітингувальники з Майдану Незалежності попрямували на вулицю Банкову і почали штурмувати Адміністрацію Президента України Віктора Януковича.

За різними оцінками, цього дня під будівлею адміністрації зібралося від 500 до 1 млн мітингувальників. У рамках акції невідомі влаштували зіткнення з правоохоронцями і використовували для своїх цілей бульдозер.