Стало відомі цьогорічні переможці конкурсу на премію імені Бойка


Днями під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося підсумкове засідання комісії з обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

Присутні заслухали рецензію робіт, які надійшли на конкурс в номінації «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях» та короткий огляд конкурсних творів в номінаціях «За кращий твір на телебаченні» та «За кращий твір у сфері радіомовлення».

Обговоривши роботи журналістів, які надійшли на цей конкурс цьогоріч, було проведено трьохетапне таємне голосування та за його результатами визначено переможців, пише прес-служба ОДА.

У номінації «За кращий твір на телебаченні» перемогла телевізійна  програма «Монологи пам’яті», яка присвячена краєзнавцю Михайлу Головатому. Ця програма створена творчим колективом телепроекту «Вулиця» Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина» у складі Івана Нікітіна, Володимира Кукурузи,  Станіслава Ігнатюка, Олександри Хандоги.

У номінації «За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях» перемогла розгорнута стаття на сайті щоденних інтерв’ю"ВЕЖА" під заголовком «Тим, кому за 90. Що про Івано-Франківськ думають старожили міста» кореспондента Івано-Франківського міського комунального підприємства телерадіокомпанії «Вежа» Сніжани Саманчук.

Додамо, що на засіданні також було обговорено питання вручення премій переможцям цього конкурсу.