Стало відомо, де на Івано-Франківщині облаштують цілодобові блокпости


В Івано-Франківській облдержадміністрації закликають мешканців краю дотримуватися карантинних заходів та залишатися вдома.

Як повідомив під час щоденного брифінгу в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, за останні дні в області посилили дезінфекції вулиць місцевого та державного значення, пише Бліц-Інфо.

"Також розпочали дезінфекцію місць, які відвідують багато людей - дитячі та спортивні майданчики, території шкіл, дитсадків, зупинок громадського транспорту. Тобто, ті місця, де до запровадження карантину відвідувало велика кількість відвідувачів. Віднині на в'їздах та виїздах області облаштують вісім блокпостів, які будуть проводити температурний скринінг та перевірку стану здоров'я подорожуючих. У випадку поганого самопочуття їм рекомендуватимуть відправитися в місця обсервації. Також найбільшу увагу будуть приділятися людям, які прибули із-за закордону. Мова йде й про новоприбулих та тих, які вже внесені у відповідну базу", - зауважив Федорів.

Як зазначається, з 18 години 6 квітня такі пости запрацюють цілодобово у таких місцях:

Болехів, Рогатинський район, Тлумацький район (село Нижнів), Городенківський, Снятинський Косівський райони, Яблуницький перевал та Верховинський район.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!