Стало відомо, коли у Франківську прощатимуться з Сергієм Романюком


Сьогодні, 4 березня, о 19 годині, в Будинку смутку на вулиці Ребета в Івано-Франківську відбудеться панахида за душу спочилого Сергія Романюка.

Прощання з народним артистом України Сергієм Романюком відбудеться завтра, 5 березня о 9 годині. Про це повідомляють на сторінці франківського драмтеатру, пише Бліц-Інфо.

Нагадаємо, помер народний артист вчора, 3 березня

Сергій Дмитрович Романюк народився 21 липня 1953 року в українському місті Кривому Розі Дніпропетровської області. Дитинство пройшло у Новограді-Волинському Житомирської області — сюди переселилися батьки у 1961 році. Закінчив Студію Національного українського драматичного театру ім. Ів. Франка (1973 р.).

З 1972 року — актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка. Багато знімався в кіно. Знявся в кліпі групи ВІА Гра - Биология (2004).

Актор знявся у більш ніж 40 фільмах. Найбільш відомі фільми: «Роксолана», «Чорна Рада», «День народження буржуя 2», «Мамай», «Повернення Мухтара 2», «Іван Сила». Також він зіграв роль Митрополита Андрея Шептицького у фільмі «Владика Андрей».