Стало відомо, коли відкриють новорічні ялинки у мікрорайонах міста


У четвер, 13 грудня о 18 годині в Івано-Франківську відкриють головну ялинку та новорічно-різдвяну ярмарок

Про це сьогодні, 11 грудня на оперативній нараді у міського голови розповіла директор департаменту культури Надія Загурська, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За її словами, відкриття пройде з різноманітними забавами. Водночас міський голова Руслан Марцінків запропонував встановити біля будиночків шопку. На це керівниця міського парку Руслана Василюк зауважила, що поруч зі святковим ярмарком буде будиночок Святого Миколая, який збиратиме листи від дітей. Також у ньому пізніше буде розміщена шопка.

Окрім того, театралвізовані дійства до Дня святого Миколая проведуть у народних будинках приміських селах. Також різні цікавинки заплановані у міських бібліотеках.

Надія Загурська також розповіла, коли відкриють новорічні ялинки у мікрорайонах. Зокрема, 14 грудня о 17.30 заплановане відкриття ялинки на перехресті вулиць Галицька – Півчічний бульвар. Наступного дня, 15 грудня о 17 годині – на площі біля церкви Юди Тадея, що вулиці Стуса, 16 грудня о 17 годині заплановане відкриття біля церкви Вознесіння Господнього, що на вулиці Чорновола. Цього ж дня о 18 годині відкриють ялинку на Пасічній (вулиця Тролейбусна, 10) та 19 грудня о 17.30 на Європейські площі.