Стали відомі подробиці смертельного ДТП на Коломийщині


Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася, вчора 28 вересня близько 19 год., у с. Королівка, Коломийського району.

Встановлено, що 63-річний коломиянин, керуючи автівкою «Nissan Teana», рухаючись автодорогою державного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», при під’їзді до кільцевої розв’язки, допустив зіткнення із «Opel Insignia», під керуванням 35-річного коломиянина, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок зіткнення автомобіль «Nisan Teana» перекинувся.

Відразу на місці події зібралися очевидці та працівник поліції, який проїжджав дорогою у цей час та намагався надати потерпілому домедичну допомогу, але, на жаль, врятувати життя водія не вдалося.

За фактом автопригоди розпочато досудове слідство (ч. 2 ст.286 ККУ).

Проводиться слідство.

Поліція звертається із проханням до водіїв проявляти уважність та бути зосередженими під час керування транспортними засобами. За кожний поспіх, неуважність та легковажність на дорозі, розплачуватися доводиться життям. Пам’ятайте про безпеку, вирушаючи в дорогу! Якщо ви стали свідком дорожньої пригоди не залишайтесь осторонь, надайте допомогу потерпілим, можливо ви врятуєте людське життя.