Стали відомі подробиці вбивства жінки, тіло якої знайшли на Коломийщині


31 жовтня в селі Гвіздець Коломийського району в закинутому приміщенні біля залізо-дорожнього вокзалу виявили жінку з насильницькими ознаками.

Тоді поліцейські просили допомогу, аби встановити особу вбитої. За декілька днів з’ясували, що загибла – уродженка  м. Виноградів, Закарпатської області Ганна Клєшчьова 1987 року народження.

Чоловік познайомився з жінкою на вокзалі і запросив до себе додому. Там вони випивали алкогольні напої. Під час пиятики між ними виник конфлікт, в результаті чого чоловік розбив жертві голову. Через деякий час він зрозумів, що жінка мертва. Вбивця виніс оголене тіло і кинув в 100 метрах від місця злочину.

Сусіди викликали поліцію, яка одразу затримала чоловіка.За його словами, вбивство було скоєно через те, що пара “не зійшлася характерами і сексуальними уподобаннями”.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за  ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років)  ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Детальніше у сюжеті "Надзвичайних новин".