СТО, щиток сигналізації та сміття горіли на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано чорити пожежі. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 27 липня  о 06:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Макухи в Івано-Франківську. Як з’ясувалося, горіли складські приміщення. Вогнем знищено покрівлю та частково перекриття на площі 1000 м. кв, 5 легкових, 1 вантажний автомобілі та устаткування, що знаходились в приміщеннях. На пожежі врятовано 12 легкових та вантажних автомобілів, а також поруч розташовані будівлі.

О 21:01 в місті Долина на вулиці Б.Хмельницького горів щиток сигналізації в приміщенні відділу побутової техніки «Техно+» ТЦ «Гермес». Вогнем пошкоджено пластикову обшивку стелі приміщення, знищено 2 калорифери. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання.

О 22:06 в Івано-Франківську на вулиці Національної Гвардії горіло сміття в приміщенні недіючої будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 01:49 в Івано-Франківську на вулиці Тролейбусній горіло сміття в металевому вагончику. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.