Студент з Івано-Франківська переміг у міжнародному конкурсі наукових робіт


28 травня на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулося підсумкове онлайн-засідання галузевої конкурсної комісії Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка».

В конкурсі брали участь 63 студентські наукові роботи, авторами яких стали 75 студентів вітчизняних закладів вищої освіти та 22 студенти з 16 закордонних вишів. Про це повідомляє пресслужба університету.

Прикарпатський університет на конкурсі представляв магістрант спеціальності «Економіка», ОП «Економічна кібернетика» Віталій Крамар. За підсумками подвійного «сліпого» рецензування галузевою конкурсною комісією, до складу якої увійшли авторитетні науковці з України, Угорщини, Німеччини та Грузії, було обрано 20 найкращих наукових робіт, автори яких стали претендентами на перемогу в конкурсі. За результатами конкурсу переможцем став наш магістрант Віталій Крамар. Його конкурсна робота за темою “Models of evaluation and analysis of the level of monetary security of the state”, виконана під науковим керівництвом доцента кафедри економічної кібернетики Андрія Пілька, відзначена Дипломом I ступеня!

Відрадно зазначити, що це вже не перша перемога Віталія Крамара, здобута під керівництвом доцента Андрія Пілька на конкурсах наукових робіт в 2020 році. Попередньо здобутки талановитого молодого дослідника були відзначені Дипломом I ступеня на Міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2020» (робота за темою  «Models of analysis and forecasting of monetary policy parameters») та Дипломом II ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» (робота за темою «Моделі формування параметрів монетарної політики»). 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!