Студентська команда ІФНМУ візьме участь в українській Суперлізі з баскетболу 3х3


Вперше в історії студентська команда Івано-Франківського національного медичного університету візьме участь в українській Суперлізі з баскетболу 3х3.

Як розповів тренер університетської збірної з баскетболу, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роман Михайленко, у складі команди студенти 1-4 курсів медичного та стоматологічного факультетів, інформує прес-служба університету.

«Участь у Суперлізі 3х3 — це чудова можливість для наших хлопців зіграти з кращими командами України, — говорить Роман Михайленко. — Ми дякуємо ректору Миколі Рожку та керівництву нашої кафедри за підтримку та сприяння!»

Як повідомляє Федерація баскетболу України, в чемпіонаті сезону-2018/19 візьме участь стала кількість команд - 12 чоловічих та 9 жіночих. Крім того, Суперліга 3х3 буде кваліфікаційним етапом до професіонального сезону ФІБА 3х3.

За програмою чемпіонату відбудеться 6 ігрових турів в різних містах країни, а також фінальний етап. Перший тур відбудеться в Києві 11 грудня.