Студенти ІФНМУ зібрали кошти на обладнання для лікування передчасно народжених дітей


Студенти Івано-Франківського національного медичного університету, які минулого року провели благодійний Лікарський бал для допомоги передчасно народженим діткам, нарешті зібрали необхідну суму коштів для закупівлі медичного обладнання.

Нагадаємо, 7 червня минулого року під час проведення Лікарського балу була зібрана сума першого внеску на придбання реанімаційного столика для новонароджених з підігрівом. Тоді юні благодійники ініціювали подальший збір коштів спільно з благодійним фондом «Свічадо».

«Історія благодійних лікарських балів в Івано-Франківьаку вже налічує чотири роки, — говорить ініціатор балів лікар-інтерн ІФНМУ Юлія Дмитрук. — За цей час ми допомагали передчасно народженим діткам, купили пульсоксиметр, лампи фототерапії. А цього разу ми замахнулися на реанімаційний столик з підігрівом. Це дорого — 150 тисяч гривень, і ми щасливі повідомити, що збір коштів завершився. Скоро обладнання буде в Івано-Франківську!»

Студенти дякують усім, хто долучився до збору коштів. Цього року юні благодійники сподіваються влаштувати вже п’ятий Лікарський бал.