Студенти ПНУ отримали подарунки за знання про Європейський Союз


5 вересня на базі Інформаційного центру ЄС Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася гра «Eurosession» на європейську тематику.

Метою заходу є підвищення рівня обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій.

Під час заходу проректор із науково-педагогічної роботи Руслан Запухляк наголосив на важливості співпраці між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Представництвом ЄС в Україні та залученню студентів до заходів в рамках програми «Будуймо Європу в Україні».

Близько 80 учасників «Eurosession» взяли участь у вікторині на європейську тематику та отримали призи від Представництва ЄС в Україні.

Гра «Eurosession» є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.