Студенти розгорнули цілий агітаційний центр, щоб перемогти у "Бюджеті участі"


З 1 травня розпочалося голосування за проекти "Бюджету участі" 2018 року. Автори проектів відразу почали активно агітувати франківців голосувати за їхні проекти.

Минулого року ОСББ "Китайська стіна" розміщувати інструкцію як можна проголосувати за їхній проект на платіжках за комунальні послуги. Цей спосіб показав свою дієвість, адже вони стали одним з тих проектів, що набрали найбільшу кількість голосів серед 33 переможців, йдеться на сайті проекту.

Та не всі мають можливість організовувати голосування черех платіжки, тому кожен обирає свій спосіб. Багато авторів закликають голосувати за свої проекти у соціальних мережах, розміщаючи посилання на проект та способи, як за них можна проголосувати як у себе на сторінках, так і у різних спільнотах.

До прикладу, студенти Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника організували у холі університету цілий агітаційний центр, щоб зібрати потрібну кількість голосів для проекту "Реновація бібліотеки".

За словами автора проекту Андрія Шпака, бібліотеку планують зробити за останніми світовими тенденціями. Вона сприятиме взаємодії між різними віковими категоріями, буде комфортною та сучасною для кожного. За кошти проекту планують закупити сучасні комфортні меблі, обігрівачі та точки доступу до WI-FI. А такі пункти є доволі ефективним способом розповісти цільовій аудиторії про проект та одразу ж допомогти проголосувати за нього.

Студенти розповіли про свій проект і міському голові Руслану Марцінківу, який відвідав ПНУ. Міський голова похвалив їх за ініціативність, та закликає решту учасників не пасти задніх, а брати приклад з активної молоді. А автору проекту побажав перемоги.