"Субсидіє, ти де?": Мережу рве пародія на відомий український музичний хіт


Впродовж кількох місяців у всіх куточках України лунає пісня гурту “КAZKA” “Плакала”. Ця композиція стала справжнім хітом. Аудіоверсія пісні, яку опублікували на YouTube, уже зібрала рекордні для України понад 70 мільйонів переглядів.

Закарпатці теж впізнають цю композицію з перших секунд її звучання. І є навіть ті, хто вирішив зробити пародію на популярний хіт. Взялося за цю непросту справу творче об’єднання "Мама лайкнула", ідейною організаторкою якого є закарпатка Каріна Янюк, пише PMG.ua

Дівчина – уродженка Мукачева, хоча зараз проживає у Києві.

"Ідея створення такої пародії з’явилася в нашої команди майже відразу, коли хіт "Плакала" вже заполонив увесь світ, – зазначає Каріна Янюк. – Зазвичай, раніше ми знімали кліпи повністю з гумористичною подачею, адже наша місія – підіймати людям настрій. Думали, так вийде і з піснею гурту "KAZKA". Творчі люди й самі не очікували, що в результаті знімуть соціальний ролик.

"Як кажуть, не було б так смішно, якби не було так гірко". Саме так можна назвати ідею нашої роботи. Ми хотіли показати, що кожному українцю знайома ця боротьба за "виживання", яка б’є по гаманцю. Але, незважаючи на всі ці обставини в країні, наш народ залишається сильним, терплячим, вірним і не втрачає почуття гумору! Ми все подолаємо! Лише трохи поплачемо і відразу полегшає", – переконана уродженка Мукачева.