Суд скандальної білявки Михайлової: Суддя об'єднала три справи


Сьогодні, 5 березня в Івано-Франківському міському суді мав розпочатися судовий розгляд справи скандальної білявки Тетяни Михайлової, що збила трьох людей на Крихівецькій за ч. 1 ст 135 та ч. 2 ст 286.

Справу веде суддя Наталія Деркач. На засідання не з'явився адвокат Михайлової Боднарчук, також немає одного з потерпілих та його адвоката Бойчука, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Оскільки на засідання не прийшли учасники справи суд прийшов висновку про перенесення засідання. Окрім того суддя запропонувала об'єднати цю справу з іншою щодо Михайлової, де її звинувачують за ч. 3 ст 365 позначка 2. та ч. 1 ст. 384. Та справа також знаходиться на розгляді у суді Деркач.

Повернувшись з нарадчої кімнати суддя об'єднала справи та перенесла засідання на 11 год. 18 квітня.

Нагадаємо, 31 березня Тетяна Михайлова вчинила ДТП з потерпілими.  Навесні апеляційний суд зменшив розмір застави Михайловій через вчинену аварію і вона, сплативши кошти, вийшла із СІЗО

Проте 23 липня патрульні вдруге затримали Тетяну Михайлову. Вона будучи нетверезою, кидалася під машини. У той день Михайлова побила лікаря. Остання написала заяву. У поліції, через нанесення тілесних ушкоджень медику, розпочали нове кримінальне провадження.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!

До теми: В суді почали розглядати справу скандальної білявки, що збила трьох людей

Соцмережі впізнали водійку на BMW X5, що вчинила криваве ДТП у Франківську

З’явилося відео з місця ДТП у Франківську, де водійка збила патрульного і двох цивільних

Скандальна білявка, що вчинила п'яне ДТП на Крихівецькій, виправдовується нервовим зривом.

Суд у справі скандальної білявки про непокору поліції: Винна, але покарання не понесе