Суд стрілків з Пасажу перенесли, бо прокурор не підготувався


Сьогодні, 15 березня в Івано-Франківському міському суді відбулось судове засідання у справі стрілянини у "Пасажі".

Обвинувачені - Тарас Ткачук та Анатолій Гаврилюк. Вони повністю визнали свою вину визнали вину. За їхніми словами, стрілянину відкрили у відповідь, захищаючи свого товариша. Відтак, погодились на розгляд справи за скороченою процедурою.

Справу розглядає суддя Руденко. Прокурор Боровик. На початку прокурор Боровик озвучив характеризуючі дані обвинувачених Ткачука і Гаврилюка - на обліку у психдиспансері не перебувають, кримінального минулого не мають. Опісля сторони мали приступати до судових дебатів. Втім, прокурор Боровик заявив, що сьогодні не готовий дебатувати. Тож попросив суд перенести засідання, інформує кореспондентка Бліц-Інфо з зали засідань. 

Суддя Руденко зауважив, що зараз велика завантаженість судів, водночас прокуратура неодноразово публічно звинувачувала суд у затягування судових процесів. Тож заява прокурора Боровика виглядає дивною.

Відтак, поцікавився думкою захисників з цього приводу. Обоє заявили, що готові до дебатів, втім суд має вирішувати, чи варто продовжувати засідання. У підсумку суддя Руденко переніс судове засідання на 17 березня 13:00.

Нагадаємо, у серпні минулого року на літнику «Пасажу Гантенберг» трапився конфлікт між двома групами людей – в одній компанії відпочивали двоє людей, а в іншій – троє. У підсумку, бійка між чоловіками переросла у стрілянину. Слід зазначити, серед учасників конфлікту свідки впізнали екс-депутата міськради Халаменду, відомого в місті як Бура. ​

До теми: У стрілянині в середмісті Франківська було двоє поранених

В поліції розповіли подробиці затримання підозрюваних у стрілянині в середмісті

Свідки впізнали учасників стрілянини біля "Pasage Gartenberg"

Поліція затримала підозрюваних у стрілянині в середмісті Франківська

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!