Суд у справі банкрутства СТЕК


Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Станіславська теплоенергетична компанія". Одночасно ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника та ввів процедуру розпорядження майном товариства.

Суд встановив, що ТзОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" зареєстровано у місті Івано-Франківськ, як юридична особа, вид діяльності - постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

Заявником-боржником надано ряд документів, з яких вбачається, що боржник є збитковим підприємством.

ТзОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" не врахувало витрати на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, що спричинило невідповідність встановлених тарифів реальним витратам.

Одним із факторів, який вплинув на неплатоспроможність боржника є невідшкодування тарифом на теплову енергію в теплових межах (обсягу теплової енергії, що втрачається під час її транспортування споживачам тепловими мережами).

Розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Захарко Івана Ігоровича.

Попереднє засідання суду призначено на 12 лютого 2020 року об 11:00 годині.

Детальніше з текстом ухвали  Господарського суду Івано-Франківської області №909/1240/19 від 16.12.2019 можна ознайомитись за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/

Прес-служба суду