Суд у справі Булієнка відклали, бо не з'явились потерпіла та свідки


Сьогодні, 20 листопада в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті Олександри Щеглової.

Справу веде суддя Деркач, прокурор Данищук. Сьогодні до суду із СІЗО доставили підозрюваного, водночас не прибула потерпіла - мати вбитої Щеглової та троє свідків, інформує кореспондентка Бліц-Інфо з зали суду.

Сьогодні суддя запропонувала змінити порядок дослідження доказів, зокрема, дослідити документи, а потім вже заслухати інших свідків. Однак прокурор та мати підозрюрювагого заперечили цьому та зобов'язались доставити свідків на наступне засідання. Відтак суд переніс розгляд справи на 14 годину 10 грудня.

Нагадаємо, на попередньому засіданні суд заслухав свідчення лікаря та фельдшера швидкої медичної допомоги.

Як відомо, між 29-річним Максимом Булієнком та його співмешканкою 36-річною Олександрою Щегловою виник конфлікт. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. За декілька днів вона померла у лікарні. Інцидент стався у чужій квартирі на вулиці Коновальця, де компанія розпивала спиртне.

Відтак 24 січня в Івано-Франківський міський суд призначив чоловіку тримання під вартою терміном на 53 дні, без права внесення застави. А 13 березня, суд призначив Максиму Булієнку тримання під вартою до 11 травня.

Батьки померлої хочуть, щоб Булієнко відповів за вчинене. Та побоюються, що його родичі, які працюють у судах, можуть врятувати чоловіка.

До теми: Сім'я побитої до смерті франківки вимагає компенсації від чоловіка-вбивці

Франківець, який забив співмешканку до смерті, частково визнав свою вину

Мама побитої до смерті франківки каже, що лікарі були вражені побаченим

Пили разом, побиття - не бачив: У справі Булієнка допитують свідків

Свідок у справі побитої до смерті франківки розповів про події того дня

Суд у справі Булієнка відклали,бо не з'явились потерпіла та свідки

Мама звинуваченого у вбивстві співмешканки каже, що в них була ідилія в стосунках

Суд у справі Булієнка: Медики швидкої розповіли, як госпіталізували побиту Щеглову