Суд у справі Гавриша-Замкового перенесли на місяць


Сьогодні, 26 вересня в Івано-Франківському міському суді мало відбутися засідання у справі Петра Гавриша та Олексія Замкового.

Як відомо, у вересні 2016 під час громадських слухань активіст Олексій Замковий у суперечці вдарив депутата міськради Петра Гавриша, коли той намагався взяти слово. Прокуратура відкрили провадження проти обох учасників бійки на Макогона, оскільки були заяви обох сторін. Наразі до суду передали тільки одне провадження - "щодо особи, яка вчинила тілесне ушкодження депутату".

Справу в Івано-Франківському міському суді веде суддя Наталія Деркач, прокурор Василь Гринишин.

Нагадаємо, у червні суд почав слухати свідчення Петра Гавриша, однак через брак часу засідання перенесли. Водночас наступне засідання перенесли оскільки Гавриш перебував у лікарні.

На сьогоднішнє засідання прийшов обвинувачений, прокурор та мешканці вулиці Макогона. Натомість не з'явилися захисник Гавриша, потерпілий та свідки, інформує кореспондент "Бліц-Інфо" із зали суду.

Суддя повідомила, що Гавриш подав заяву про те, що з 15 до 30 вересня перебуває у відрядженні закордоном. Тож просив перенести розгляд справи.

Відтак суд призначив наступне засідання на 9 годину 25 жовтня.