Сутички біля івано-франківського спиртзаводу «Княгинин»


Приватна охоронна фірма та розлючені працівники заводу. У вівторок працівники Івано-Франківського обласного державного об'єднання лікеро-горілчаної промисловості не змогли потрапити на роботу.

Говорять, що невідомі люди в камуфляжній формі заблокували усі входи до адміністративної будівлі та території підприємства, передає ОТБ Галичина.

Того дня біля адміністративної будівлі заводу "Княгинин" зібралось близько тридцяти людей. Вони називать себе працівниками заводу. Скаржаться, що не можуть потрапити на свої робочі місця. 

"Ми не можемо пройти в адміністративну будівлю з будь-яких питань. В нам там бухгалтерія, відділ кадрів та інше. Працівники не мають можливості туди потрапити. Приміщення блокується, а минулої ночі таке захоплення відбулось і території підприємства. Невідомі люди в камуфляжі захопили всю територію підприємства. Що вони тут роблять, нам невідомо", - каже в.о. гендиректора Зінаїда Гаргат.

Натомість ліквідатор підприємства Олександр Седлецький запевняє, що половина людей перед заводом взагалі не є працівниками підприємства, а Зінаїда Гаргат була звільнена із заводу за порушення трудової дисципліни.

Нагадаємо, раніше працівники франківського горілчаного заводу вийшли на протест з вимогою захистити їх від звільнення.