Свобода бути різною: В Івано-Франківську пройде жіночий фестиваль "Аніма"


Це свято збирає тисячі жінок, які хочуть розвиватися, розкрити себе по-новому, подивитися на себе з іншої сторони, ламати стереотипи та рухатися вперед.

На цих вихідних, 19 - 20 жовтня в Івано-Франківську вп'яте відбудеться всеукраїнський Жіночий фестиваль "Аніма", який щороку проходиться у набільших містах України.

Протягом двох днів фестивалю, який проходитиме в обласній філармонії, одночасно працюватимуть декілька секторів. А відвідати будь-яку подію на фестивалі можна, купивши єдиний квиток.

За словами організаторів, захід багатопрофільний, тож кожна жінка зможе знайти для себе цікаву тему, обравши напрямок і сектор, який найбільше цікавить - любов і стосунки; уроки сексуальності і зваблювання; ведення бізнесу по-жіночому; імідж, краса, здоров’я, жіночність, психологія та багато іншого.

«Навіть ті, хто до цього часу не цікавилися нічим, знайдуть для себе щось нове та зможуть розкритися», - зазначають організатори.

Цьогоріч зірковим спікером фестивалю стане телеведуча, мотиваційний спікер, дієтолог, ведуча програми СТБ "Зважені та щасливі" Мирослава Ульяніна.