Театр непередбаченого: Франківцям покажуть дві вистави французького режисера


У середу, 17 квітня в Івано-Франківську відбулась прес-конференція французького актору Еріка Сена, який разом із колегою виступатимуть у місті з виставами «Борис і Бобі» та «Поезія Жака Превера».

Директор громадської організації «Парі-ІФ» Сергій Єрьомін розповів, що на прес-конференції мав бути ще актор Франсуа Раскаль, втім він загубився у Києві та не зміг знайти літак до Франківська, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Ерік Сена започаткував «Театр непередбаченого» тож дві їх вистави франківці зможуть переглянути 17 - 18 квітня під час фестивалю "Французька весна".

За його словами, вистава "Борис і Бобі" про двох письменників.

"На сцені відбудеться справжня гра у вербальний та пісенний пінг-понг, завдяки якому цей дуже колоритний дует занурює глядачів у різноманітний світ Бориса Віана, від легкої або похмурої поезії до найміцнішого гумору. Потім актори насолоджуються віртуозною грою слів Бобі Лапуента, які взяті з його пісень та чудових сюрреалістичних текстів, досі невідомих широкому колу шанувальників. І все це видовище закінчується дивовижним вибуховим репом", - розповідають організатори.

Інша вистава — про поезію французького поета Жака Превера. Спочатку іноземний режисер разом з колегою відвідає виші Франківська, де слухатимуть, як студенти читатимуть поезію. Найкращі з них зіграють у виставі.