Тегеран відправив останки загиблих у катастрофі літака на аналіз ДНК


Голова Організації цивільної авіації Ірану Алі Абедзаде заявив, що останки загиблих під час катастрофи літака Boeing 737- 800 "Міжнародних авіаліній України" були відправлені в судово-медичну лабораторію для аналізу ДНК.

Про це у п'ятницю повідомляє CNN.

"Голова Організації цивільної авіації Ірану заявив, що останки загиблих під час катастрофи літака, яка сталася у середу, були відправлені в судово-медичну лабораторію для аналізу ДНК", - йдеться у повідомленні.

Абедзаде також додав, що уламки збитого українського авіалайнера були вилучені з місця аварії й відвезені для подальшого розслідування.

"Великі й маленькі частини літака були зібрані та доставлені в ангар для реконструкції літака з метою розслідування причин аварії", - сказав Абедзаде.

Нагадаємо, у середу, 8 січня, орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні розбився літак Boeing-737 української авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що здійснював рейс PS752 за маршрутом Тегеран - Київ.

На борту літака було 176 осіб: 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули. Серед них 11 українців - двоє пасажирів і дев'ятеро членів екіпажу. Також, за даними МЗС, серед загиблих 82 громадян Ірану, 63 - Канади, 10 - Швеції, 4 - Афганістану, а також по 3 громадян ФРН і Великої Британії.

До теми: Літак МАУ в Ірані збили ракетою "земля-повітря" — канадська розвідка

Низка журналістів публікує нові дані про те, що літак "МАУ" був збитий

В Ірані заявили про загибель усіх людей на борту українського літака

Літак МАУ розбився в Тегерані — ЗМІ