Телемандрівник Дмитро Комаров вилетів з аеродрому Коломиї для встановлення рекорду


34 аеродроми за три дні, 3065 кілометрів за 13 годин. Такий рекордний авіапереліт Україною планують здійснити журналіст, ведучий Дмитро Комаров та коломийський авіатор Ігор Табанюк. Стартував політ у Коломиї о 7:00 ранку 5 квітня.

Дмитро Комаров каже, цим авіаперельотом команда планує показати, що в Україні є великий потенціал і 80 сертифікованих аеродромів можуть бути частиною транспортної системи нашої країни, йдеться у відео НТК

У небо над Україною команда піднялася в складі чотирьох осіб. Це коломияни Ігор Табанюк та Андрій Блінов. Дмитро Комаров вирушає в політ зі своїм незмінним напарником оператором Олександром Дмитрієвим.

Ідейний натхненник рекордного перельоту Ігор Табанюк. Він активно розвиває малу авіацію в Коломиї та за її межами. Каже, таким чином хоче привернути увагу до цього питання.

До слова, відомий телеведучий є учнем знаного в Україні пілота Ігоря Табанюка. Вони знайомі вже кілька років, цей амбітний проект ще більше їх об'єднав. З Коломиї команда вилетіла на Говерлу, а вже потім, за маршрутом, 34 аеродроми всієї України.