Тендер на купівлю 30-ти тройлебусів оголосили в Івано-Франківську


Після низки довготривалих погоджувальних процедур в Івано-Франківську оголосили тендер на закупівлю 30-ти 12-метрових низькопідлогових тролебусів для КП "Електроавтотранс" ІФ.

Нагадаємо, транспорт Івано-Франківськ купує в межах договору з ЄБРР "Оновлення тролейбусного парку", який підписали ще минулого року.

Електронні закупівлі оголошено за двома пакетами: 24 одиниці транспорту і 6 одиниць - відповідно до джерела фінансування (кредитні та грантові кошти). Розкриття тендеру відбудеться 6 квітня. Переможець зобов'язується доставити тролейбуси в Івано-Франківськ не пізніше, ніж через 9 місяці після сплати авансу.

"Місто стало ще на крок ближче до реалізації амбітного задуму: сучасного та комфортного комунального транспорту, який зможе скласти повноцінну конкуренцію приватним перевізникам. Тролейбуси - це зручний, вигідний, соціально виправданий та екологічно чистий транспорт, якому відведене чи не головне місце у майбутньому нашого міста. Ми над цим працюємо", - написав в мережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!