Теплокомуненерго досі віддає борг за газ шестирічної давності


З початку опалювального сезону ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" виробило теплової енергії 110448 тисяч Гкал/год.

Про це сьогодні, 15 січня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів заступник директора ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Михайло Кобилянський, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, Теплокомун обслуговує 31 котельню. Теплносій подається до 18 садочків, 4 шкіл-садків, 9 об’єктів освіти, 22 шкіл та гімназій, 31 лікувального закладу та 570 будинків. Загалом ТКЕ обслуговує 596 житлових будинків, з них 449 – отримують теплоносій від котелень Теплокомуненерго та 147 від СТЕКу.

«З початку року було виявлено вже вісім поривів у мережах теплопостачання. Їх всіх ліквідували та відновили теплопостачання», - зауважив Кобилянський.

Посадовець розповів, що з початку опалювального сезону ТКЕ спожив 48,471 млн м3 природнього газу на суму 108,97 мільйони гривень.

«Загальний борг ДМП «ІФТКЕ» за договірними відносинами з постачання природнього газу становить 260,7 мільйона гривень. У відповідності до підписаних угод про реструктуризацію заборгованості за 2012 рік всі проплати здійснюються у відповідності до затвердженого графіку», - підсумував Микола Кобилянський.