The Hardkiss випустили новий музичний трек "Косатка"


Українська рок-група The Hardkiss 19 лютого презентувала свою нову пісню під назвою "Косатка". Анонс прем'єри пісні солістка Юлія Саніна анонсувала напередодні, втім вже зараз він доступний на декількох музичних платформах.

Фототизер композиції, на якому зображено косатку на блакитному фоні, з'явився на інстаграм-сторінці гурту The Hardkiss 18 лютого та одразу ж привернув увагу меломанів, пише 24 канал

Автором кліпу виступив відомий режисер Валерій Бебко. Ліричний трек гурту The Hardkiss він вирішив доповнити ніжним кліпом у синіх тонах. Прогнозовано, що в ролику можна побачити велику косатку, яка плаває над колективом. 

"Косатка" – це не просто пісня, це стан. Занурення в прямому і переносному сенсах. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима, поглянути на речі під іншим кутом. Побути кимось іншим, наприклад, косаткою. У кожного з нас, на відміну від тварин, стільки можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко. Косатка може тільки мріяти побачити світ. Побачити далекі країни, поля за океаном, млини і нові міста. Саме про це вона мріє і співає", – поділились представники гурту. 

Особливу увагу привернула солістка гурту Юлія Саніна. У новому кліпі вона постала перед меломанами у білій сукні з етномотивами та обручі. Ніжний образ гармонійно виглядав у поєднанні з мелодикою композиції "Косатка".